کافه ترید

از جمله مواردی که در قیمت ارزهای دیجیتال تاثیر بسیاری دارد، اخبار فاندامنتال و تحلیل تکنیکال است. ما در صرافکس، به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین صرافی‌های ایرانی، جهت بالا بردن آگاهی کاربران، به تحلیل و بررسی این دو عامل پرداختیم. در این صفحه از صرافکس، ما مهم‌ترین و کاربردی‌ترین ابزارهایی که در تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شما معرفی می‌کنیم. شما برای آگاهی از فاندامنتال ارزهای دیجیتال، می‌توانید وارد قسمت اخبار صرافکس شوید.

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال علمی است برای پیش‌بینی آینده قیمتی و رفتار نمودار در آینده با توجه به اطلاعات آن ارز. به معنای واضح‌تر شما می‌توانید با تحلیل تکنیکال، آینده قیمتی ارزها را تخمین زده و با توجه به آن، اقدام به خرید و فروش آن کنید. علاوه بر کریپتوکارنسی، در سایر بازارهای مالی مانند بورس و فارکس، از Technical Analysis استفاده می‌شود.

در کافه ترید صرافکس، شما با انواع اسیلاتورها، اندیکاتورها، کندل شناسی، مفاهیم واگرایی و همگرایی، الگو شناسی، روند شناسی و غیره، به طور کامل آشنا می‌شوید. شما با بهره‌گیری از این آموزش‌ها می‌توانید آینده قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر خود را پیشبینی کرده و تخمین بزنید. از جمله مواردی که در تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار می‌گیرد به شرح زیر است:

  • مفهوم حجم در معامله.
  • آشنایی با سطح مقاومت و حمایت.
  • پرایس اکشن
  • آشنایی با الگوها، کندل‌ها و روند شناسی.
  • نحوه کار با اسیلاتورها و اندیکاتورهای معروف و کاربردی مثل فیبوناچی، ایچیموکو، RSI، MACD و غیره.
  • مفاهیمی از قبیل واگرایی و همگرایی.

بسیاری از افراد تفاوت بین تحلیل بنیادی و تکنیکال را با هم نمی‌دانند. در تحلیل بنیادی معیار اصلی، اندازه گیری ارزش ذاتی ارز است اما در تحلیل تکنیکال، با توجه به قیمت آنی و گذشته رمزارز، آینده قیمتی آن پیش‌بینی می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم با مطالعه مطالب آموزشی در این بخش، توانایی خود در تحلیل رمزارزها را افزایش دهید.

  • ROC اندیکاتور

    بررسی و آموزش اندیکاتور ROC یا نرخ تغییر

    اگر به دنبال بهبود استراتژی معاملاتی خود جلوتر از روند بازار هستید، یکی از اندیکاتورهای تکنیکال که معامله‌گران و تحلیلگران باید به مجموعه ابزار خود اضافه کنند، شاخص نرخ تغییر (ROC) است. در این پست وبلاگ، بررسی خواهیم کرد که شاخص ROC چیست، چگونه کار می‌کند، و چگونه می‌توانید از…

    بیشتر بخوانید »
  • How to Use ADX

    بررسی و آموزش اندیکاتور شاخص میانگین حرکت جهت‌دار (ADX)

    اندیکاتور ADX (شاخص میانگین حرکت جهت دار) به عنوان یک شاخص فنی در بین معامله گران و سرمایه گذاران محبوبیت پیدا کرده است. برای اندازه گیری قدرت یک روند و تشخیص رونددار بودن بازار استفاده می شود. اندیکاتور ADX برای تکمیل سایر شاخص های فنی مانند اندیکاتور مکدی (MACD) و…

    بیشتر بخوانید »
  • نظریه امواج الیوت

    بررسی و آموزش نظریه موج الیوت (Elliott Wave)

    در این مقاله از کافه ترید می‌خواهیم با یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای تحلیل تکنیکال آشنا شویم، با آموزش و بررسی نظریه موج الیوت صرافکس همراه باشید. امواج الیوت چیست؟ نظریه موج الیوت چقدر معتبر است؟ موج الیوت چگونه مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ تریدرها چگونه از موج الیوت استفاده می‌کنند؟ و……

    بیشتر بخوانید »
  • بررسی و آموزش اندیکاتور استوکاستیک اسیلیتور (Stochastic Oscillator)

    در این مقاله از کافه ترید می‌خواهیم با یکی دیگر از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال آشنا شویم، با صرافکس همراه باشید. اندیکاتور استوکاستیک اُسیلیتور (Stochastic Oscillator) چیست؟ نوسانگر استوکاستیک چه کاربردی دارد؟ تریدرها چگونه از از استوکاستیک (Stochastic) استفاده می‌کنند؟ استوکاستیک چه تفاوتی با RSI دارد؟ و… اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic) چیست…

    بیشتر بخوانید »
  • بررسی و آموزش سطوح اصلاحی فیبوناچی (Fibonnaci Retracement Levels)

    در این مقاله از کافه تریدر می‌خواهیم با یکی از رایج‌ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال در میان تریدرها به نام سطوح اصلاحی فیبوناچی آشنا شویم. با آموزش و بررسی این اندیکاتور همراه صرافکس باشید. سطوح اصلاحی فیبوناچی (Fibonnaci Retracement Levels) چیست؟ سطوح اصلاحی فیبوناچی (Fibonacci Retracement Levels) یا فیبوناچی ریتریسمنت -که از…

    بیشتر بخوانید »
  • اندیکاتور ابر ایچیموکو چیست؟

    بررسی و آموزش اندیکاتور ابر ایچیموکو (Ichimoku Cloud)

    در این مقاله از کافه ترید به بررسی یکی از اندیکاتورهای نسبتاً محبوب میان تریدرها یعنی اندیکاتور ابر ایچیموکو می‌پردازیم. با صرافکس همراه باشید. اندیکاتور ابر ایچیموکو چیست؟ ابر ایچیموکو یا (Ichimoku Cloud) یک مجموعه‌ از ۵ اندیکاتور تکنیکال می‌باشد که سطوح حمایتی و مقاومتی را نمایش می‌دهند. همچنین این…

    بیشتر بخوانید »
  • اندیکاتور EMA چیست؟

    بررسی و آموزش اندیکاتور میانگین متحرک نمایی (EMA)

    میانگین متحرک نمایی (EMA) که مخفف عبارت Exponential Moving Average می‌باشد، یک حالتی از میانگین متحرک (MA) است که وزن و اهمیت بیشتری به آخرین داده‌ها می‌دهد. با آموزش اندیکاتور EMA همراه صرافکس باشید. میانگین متحرک نمایی (EMA) چیست؟ در «میانگین متحرک نمایی» آخرین داده‌ها از اهمیت بیشتری برخورددار هستند.…

    بیشتر بخوانید »
  • SMA چیست؟

    بررسی و آموزش اندیکاتور میانگین متحرک ساده (SMA)

    اندیکاتور SMA یکی از مشهورترین اندیکاتورهای تکنیکال است و مخفف عبارت Simple Moving Average می‌باشد که به معنی میانگین متحرک ساده است. با آموزش اندیکاتور SMA همراه صرافکس باشید. میانگین متحرک ساده (SMA) چیست؟ یک میانگین متحرک ساده (SMA)، میانگینِ قیمت‌های یک «دوره انتخابی» را محاسبه می‌کند، و معمولا با قیمت‌های…

    بیشتر بخوانید »
  • اندیکاتور MACD چیست

    بررسی و آموزش اندیکاتور MACD | تریدرها چگونه با آن معامله می کنند؟

    اندیکاتور MACD یکی از مهشورترین اندیکاتورهای تکنیکال است و مخفف عبارت Moving Average Convergence/Divergence می‌باشد که به معنی میانگین متحرک همگرایی/واگرایی است. با آموزش اندیکاتور MACD همراه صرافکس باشید. «MACD» یا «میانگین متحرک همگرایی-واگرایی» چیست؟ MACD یک اندیکاتور ممنتم دنباله‌رو روند است که ارتباط بین دو میانگین متحرک نمایی (EMA)…

    بیشتر بخوانید »
  • اندیکاتور RSI چیست

    بررسی و آموزش اندیکاتور RSI یا شاخص قدرت نسبی

    در این مقاله از کافه ترید، به بررسی و آموزش اندیکاتور RSI می‌پردازیم. این اندیکاتور چقدر کاربرد دارد؟ تریدرها چگونه از آن استفاده می‌کنند؟ چرا در کنار اندیکاتور MACD از آن استفاده می‌کنند؟ سیگنال گرفتن با آن چگونه است؟ و… با صرافکس همراه باشید. شاخص قدرت نسبی (RSI) چیست؟ شاخص…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا